Anderen over ons

Covermij Collectieve Verzekeringen is een van de eersten met initiatief voor online verzekeren gericht op specifieke doelgroepen. Wij geloven in de aanpak van volledige focus en toewijding op beroepsaansprakelijkheid voor de specifieke doelgroep van belastingadviseur en accountant.  Alleen dan kunnen wij werken aan de best mogelijke verzekeringsvoorwaarden en passende oplossingen voor RB-leden. Onze aanpak voor specifieke doelgroepen is niet onopgemerkt gebleven.

In 2012 waren wij finalist bij de Accenture Innovation Awards.

In 2011 wonnen wij met onze systemen de Generali VB Innovatieprijs.

Accenture Innovation Awards

Generali VB Innovatieprijs 2011

Over ons, over Cover-RB.nl

Covermij Collectieve Verzekeringen ontwikkelt passende en aantrekkelijke verzekeringen op een innovatieve en effici├źnte manier voor RB-leden. In samenwerking met partners zoals het RB zoeken wij continu naar nieuwe mogelijkheden. U heeft aangegeven dat u snel en transparant inzicht wenst in de belangrijkste verzekeringsdetails en de premie. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw verzekering samen te stellen, de premie te berekenen en zelf een offerte op te vragen. Deze functionaliteit bieden wij met Cover-RB.nl.

Covermij Collectieve Verzekeringen is een vooruitstrevend kantoor en richt zich op beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor uiteenlopende doelgroepen. Covermij Collectieve Verzekeringen is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12046173. Onze collega's hebben ieder een eigen specialisatie. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van beroepsaansprakelijkheid en collectiviteiten voor beroepsorganisaties. Met onze ervaring en expertise stellen wij de beroepsorganisatie in staat om aantrekkelijke collectieve verzekeringen aan de leden te bieden. Cover-RB plaatst het belang van de leden voorop.